dimecres, 11 de setembre de 2013

DIADA DE CATALUNYA.

Avui no he volgut posar cap escrit al creure que és un dia força important pel nostre país. 

S’ha escrit molt sobre les relacions Catalunya-Espanya i viceversa per firmes molt més assabentades que jo, per tant no vull entrar en detalls ni bel·ligeràncies de cap bàndol. 

Només crec que s’ha d’escoltar la veu del poble, això que diuen el poble sobirà, malgrat després resulti el poble emmudit. 

Les Lleis, la Constitució, també s’han de modificar seguint les opinions del poble. No han de retallar el bon ús de les llibertats de la gent. Les Lleis, mai  han de ser una roca immutable als pas dels anys. Si no seran unes lleis caducades i sense cap sentit cívic. 

Tampoc sóc amic de fanatisme, crec en la democràcia ben administrada, no amb això que repetidament veiem en la televisió que es pitjor que un atracament a mà armada.  

M’agradaria que avui dia de la Diada de Catalunya fos una festa sense mals entesos ni males interpretacions per part de cap costat. 

Sempre en recordo d’unes paraules llegides darrerament que diuen que la democràcia és la forma que una majoria del 51% guanyi damunt les opinions del 49% restant. No ha ser així. 

Treballem amb seny i sense fanatisme, el poble català s’ho mereix. No visquem en el passat i construïm una nova era de pau i de convivència. 

Miquel Pujol Mur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada